ua en ru

Наглядова рада ПриватБанку оновила склад та структуру правління

Наглядова рада ПриватБанку оновила склад та структуру правління Фото: ПриватБанк (УНІАН)

Відтепер у голови правління банку буде не три, а два заступника

Наглядова рада ПриватБанку затвердила новий склад правління державного банку та зменшила кількість заступників голови правління, передає прес-служба банку.

Відповідно до змін, відтепер у голови правління банку буде не три, а два заступника.

У держбанку наголошують, що структура правління більш відповідає завданням трансформаційного періоду банку та кращим європейським практикам, а також орієнтована на реалізацію затвердженої стратегії розвитку банку.

Зокрема, новими заступницями голови правління банку стали Галина Пахачук та Ганна Самаріна. Наглядова рада також оновила перелік членів правління банку.

Всі необхідні документи щодо новопризначених членів правління банку найближчим часом буде подано до Національного банку для відповідного узгодження.

Нагадаємо, як повідомляло РБК-Україна, Кабінет міністрів України збільшив максимальний розмір виплат членам наглядової ради ПриватБанку. Згідно з рішенням уряду, максимальний розмір оплати послуг членів наглядової ради ПриватБанку буде збільшений до 8,67 млн гривень на рік. Зараз же граничний базовий рівень таких виплат становить 6,328 млн гривень.

На початку року наглядова рада ПАТ "ПриватБанк" затвердила бюджет на 2018 рік з прибутком більше 4 млрд гривень.