ua en ru

Набір в патрульну поліцію стартує сьогодні у Кіровограді та Кривому Розі

Набір в патрульну поліцію стартує сьогодні у Кіровограді та Кривому Розі Фото: патрульна служба

Кандидатам необхідно мати при собі паспорт і код

Набір в патрульну поліцію стартує сьогодні, 22 жовтня, у Кіровограді та Кривому Розі (Дніпропетровська область). Про це на своїй сторінці написав радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"Сьогодні у Кіровограді та Кривому Розі. Разом з шефом патрульної служби Олександром Фацевичем і Артемом Шевченко візьмемо участь у відкритті набору в нову патрульну поліцію цих стратегічно важливих міст України. Крок за кроком, впевнено рухаємося вперед", - написав він.

Сьогодні у Кіровограді та Кривому Розі. Разом з шефом патрульної служби Олександром Фацевичем та Artem Shevchenko візьм...

Posted by Зорян Шкиряк on 21 октября 2015 г.

Як повідомляє прес-служба ГУМВС України в Кіровоградській області, пункт прийому анкет кандидатів у поліцейські Кіровограда буде працювати з 9:00 до 18:00 (крім вихідних) за адресою: м. Кіровоград, вул. Орджонікідзе, 8 (приміщення Кіровоградської обласної філармонії). Конкурсний набір триватиме до 12 листопада 2015 р.

Географічний центр України Кіровоград відомий, зокрема, тим, що саме тут було засновано перший професійний театр. Тепер ...

Posted by Артем Шевченко on 22 октября 2015 г.

Пункт прийому анкет кандидатів у патрульну поліцію Кривого Рогу розташоване за адресою: 7-й Зарічний, 24.

Для реєстрації кандидатам необхідно мати при собі паспорт громадянина України та ідентифікаційний код. Заповнити анкету онлайн можна на сайті www.mvs.gov.ua (розділ "Моя нова поліція").

Вимоги до кандидатів:

  • Прагнення до якісних змін
  • Вік від 21 до 35 років
  • Повна загальна середня або вища освіта
  • Наявність посвідчення водія категорії В
  • Відсутність судимості

Нагадаємо, 27 липня набір в патрульну поліцію стартував у Дніпропетровську.