ua en ru

Спостерігач з Каталонії відзначає спокійну обстановку на виборчих дільницях у Криму

За даними міжнародного спостерігача з Каталонії (Іспанія) Енріке Равелло, на даний момент на виборчих дільницях спостерігається спокійна обстановка.

За даними міжнародного спостерігача з Каталонії (Іспанія) Енріке Равелло, на даний момент на виборчих дільницях спостерігається спокійна обстановка. Про це він повідомив сьогодні в ході прес-конференції у Відкритому прес-центрі в Сімферополі, повідомляє "Кримське інформаційне агентство".

Равелло повідомив, що сьогодні він побував на трьох виборчих дільницях, де проголосувало 500 осіб.

"В цілому процес іде спокійно. Я побачив, що сьогоднішній день для жителів Криму - це, справді, день демократії, прав людини і перемоги. Тут набагато більше свободи, ніж у нас в Каталонії, де планується проведення подібного референдуму. Каталонія буде брати приклад з Криму", - зазначив спостерігач.

Він також зазначив, що інформація про те, що відбувається в Криму, що подається в західних ЗМІ, не відповідає дійсності.

"Приїхавши вчора, я побачив, що тут ситуація зовсім інша. Російські військові не блокують аеропорт у Сімферополі, кримських татар не переслідують і не забороняють їм голосувати. Я був на дільниці, де голова виборчої комісії - кримська татарка. В Криму все мирно", - підкреслив Равелло.