ua en ru

НАБ підтвердило отримання "чорної бухгалтерії" Партії регіонів

НАБ підтвердило отримання "чорної бухгалтерії" Партії регіонів Фото: у НАБ підтвердили заяву Трепака

Ці документи будуть проаналізовані аналітиками та детективами Бюро

Національне антикорупційне бюро України підтвердило факт отримання від колишнього першого заступника голови СБУ Віктора Трепака так званої "чорної бухгалтерії" Партії регіонів. Про це повідомляє прес-служба НАБ.

"У відповідь на численні запити ЗМІ повідомляємо, що Національне антикорупційне бюро дійсно отримало від Віктора Трепака заяву із додатками у п’ятницю, 27 травня", - йдеться в повідомленні.


У Бюро запевнили, що ці документи будуть проаналізовані аналітиками та детективами на предмет наявності фактів, що можуть свідчити про можливе скоєння злочинів, підслідних НАБ, натомість "зараз Бюро не може коментувати зміст документів чи давати будь-які інші оцінки заявам Віктора Трепака".

"До НАБУ щодня надходить декілька сотень звернень від фізичних та юридичних осіб. Тому закликаємо політиків, ЗМІ та громадськість не вдаватися до спекуляцій із приводу документів, про які йдеться, і почекати на офіційні висновки, які будуть оприлюднені після вивчення отриманої інформації", - наголосили у відомстві.

Нагадаємо, раніше Трепак повідомив, що передав до Національного антикорупційного бюро документи, що підтверджують незаконні виплати Партією регіонів готівкових коштів низці колишніх та нинішніх високопосадовців.