ua en ru

На українсько-польському кордоні затримано дві вантажівки з контрабандними сигаретами.

На українсько-польському кордоні затримано дві вантажівки з контрабандними сигаретами, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Водій-далекобійник перевозив 20,5 тис. пачок сигарет. А ще за декілька годин затримали його колегу з 7,5 тис. пачок сигарет.

З першими хвилинами нового року до пункту пропуску «Краківець», що на Львівщині, прибув вантажний автомобіль Volvo. Згідно з документами машина столичної фірми-перевізника везла в Німеччину продукцію швейної фабрики з Вінницької обл. Правоохоронці заздалегідь дізналися, що серед вантажу можуть бути приховані товари. Транспортний засіб відправили на поглиблену перевірку. Серед трикотажних виробів співробітники Держприкодонслужби та митниці знайшли картонні коробки з 15 тис. пачок сигарет LM та 5,5 тис. пачок сигарет Bond на загальну суму понад 120 тис. грн. Близько 5:00 на лінію контролю пункту пропуску «Краківець» прибув вантажний автомобіль МАН цієї ж фірми-перевізника з аналогічним вантажем. Серед трикотажу в ньому везли ще 7,5 тис. пачок сигарет Bond на суму понад 41 тис. грн.

Контрабандні тютюнові вироби разом з машинами, причепами та рештою товару передано в митницю. Загальна сума їх оцінки склала понад 1,2 млн грн.