ua en ru

На Южно-Українській АЕС відремонтували 8 БТРів для сил АТО

На Южно-Українській АЕС відремонтували 8 БТРів для сил АТО

На Южно-Українській АЕС 10 грудня відбулася передача військовим восьми бронетранспортерів (БТР), відремонтованих силами автотранспортного господарства (АТГ) станції. Про це повідомили в центрі зовнішніх інформаційних комунікацій Національної атомної енергогенеруючої компанії "Енергоатом".

"Я знаю, що багато людей працювали за рахунок власних відпусток, вони зробили все, щоб якомога швидше передати бронетранспортери бійцям, які зараз захищають нашу Батьківщину в зоні АТО", - заявив президент НАЕК "Енергоатом" Юрій Недашковський.

Приймаючи відремонтовані БТРи, заступник командира 79-ї окремої аеромобільної бригади Юрій Сельдеміров висловив подяку атомникам: "Я думаю, кожен, хто долучився до цієї справи, робив це з думкою про те, щоб до його будинку не прийшла війна. Я обіцяю вам, що ми зробимо все для того, щоб війна вас не торкнулася".

Ремонт військової техніки проводився за благодійний рахунок персоналу южно-українського енергокомплексу впродовж двох із половиною місяців. На "колеса поставили" сім БТР-70 і один - БТР-80. Добровольці виконали наладку електрообладнання, заміну деталей, а також інші необхідні процедури ремонту, щоб бойові машини змогли стати на захист цілісності і суверенітету нашої країни. 10 грудня всі БТРи в повній бойовій готовності відбули до місць дислокації.

Нагадаємо, як повідомлялося 1 грудня, "Укроборонпром" за тиждень відремонтував 13 одиниць бронетехніки.