ua en ru

На південному сході Мексики потяг зійшов з рейок: загинули чотири людини, 35 - постраждали

У штаті Табаско на південному сході Мексики сьогодні вранці, 26 серпня 2013 р., зійшов з рейок поїзд. На даний момент, щонайменше, чотири людини загинули, 35 - постраждали, повідомляє "Сіньхуа".

Представник відомства цивільної оборони даного штату повідомив, що аварія сталася близько 3:00 за місцевим часом. Вантажний склад зійшов з рейок на території одного з міст цього штату, причини аварії на даний момент встановлюються.

Головний координатор національних відомств цивільної оборони Мексики у своєму мікроблозі повідомив, що в результаті даної аварії чотири людини загинули, ще 35 постраждали, стан 16 постраждалих серйозний.

Залізниця, по якій рухався даний поїзд, проходить з півдня Мексики до кордону з США на півночі країни. Велика кількість нелегальних мігрантів з країн Центральної і Південної Америки пересуваються на поїздах цієї лінії, щоб дістатися до США і почати нове життя там.

Раніше Президент Мексики Енріке Пенья Ньєто пообіцяв залучити 316 млрд дол. інвестицій для розвитку інфраструктури країни в найближчі шість років, зокрема, в швидкісні потяги і нові морські порти.