ua en ru

На виборах мера Москви вже проголосували всі шість кандидатів

Всі шість кандидатів у мери Москви проголосували на виборчих дільницях міста, повідомляє ВВС.

Виконуючий обов'язки мера, самовисуванець Сергій Собянін разом з дружиною Іриною проголосував на виборчій дільниці №90 в центрі Москви.

Опозиційний політик, кандидат від партії "РПР-ПАРНАС" Олексій Навальний проголосував за місцем проживання, на дільниці № 1488 в районі Мар'їно. Він прийшов голосувати разом з дружиною Юлією і двома дітьми в супроводі великої кількості журналістів.

Кандидат від ЛДПР Михайло Дегтярьов і представник КПРФ Іван Мельников також прийшли в свої ДВК з дітьми.

Кандидат від партії "Яблуко" Сергій Мітрохін разом з дружиною проголосував на 174-му виборчій дільниці на Комсомольському проспекті.

Микола Левич від "Справедливої Росії" проголосував за місцем прописки на виборчій дільниці номер 588 в Бутирському районі на північно-сході Москви.

У голосуванні вже взяли участь прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв і його дружина Світлана, а також екс-мер Москви Юрій Лужков.

На виборах мера Москви вже проголосували всі шість кандидатів

(Собянін разом із дружиною Іриною взяв участь у голосуванні на виборчій дільниці №90. Фото: прес-служба уряду Москви)

Зазначимо, що згідно з повідомленнями ЗМІ, на виборчі дільниці Москви доставили тільки 70% бюлетенів, аргументуючи це тим, що явка виборців буде невисокою.

Нагадаємо, у неділю в Росії у рамках Єдиного дня голосування (ЄДГ) пройде понад 7 тис. виборів різного рівня, що охоплюють, за даними ЦВК РФ, близько 55 млн виборців, тобто майже кожного другого росіянина, що має право голосу.