ua en ru

На сході Луганської обл. в результаті бою сил АТО з терористами поранений український військовий, - штаб АТО

На сході Луганської області в результаті бою сил антитерористичної операції з терористами поранений український військовий.

На сході Луганської області в результаті бою сил антитерористичної операції з терористами поранений український військовий. Про це у своєму Facebook повідомив офіційний представник АТО з місця подій Владислав Селезньов.

"Джерела повідомляють, що напередодні підрозділ сил АТО виявив на сході Луганської області велику колону бойовиків. Кількість бойовиків значно перевищувала чисельність підрозділу сил АТО. Бойовики відкрили вогонь. Українські військовослужбовці зайняли кругову оборону. З метою підтримки українського підрозділу в район оперативно прибув бойовий резерв сил підтримки. Завдяки злагодженій роботі українських підрозділів колона бойовиків понесла великі втрати, до 30 бойовиків було знищено і поранено. Один український військовослужбовець отримав поранення. Була організована і проведена медична евакуація, зараз військовослужбовець перебуває в госпіталі", - йдеться в повідомленні.