ua en ru

На відновлення об'єктів теплопостачання Києва в 2011 р. буде спрямовано 426 млн грн, - КМДА

На відновлення та реконструкцію об'єктів теплопостачання в 2011 р. планується витратити 132 млн грн з міського бюджету Києва та 294 млн грн за рахунок КП "Київенерго". Про це на сьогоднішній прес-конференції заявила перший заступник начальника Головного управління енергетики, енергоефективності та енергозбереження Київської міської державної адміністрації Олена Малежик, передає кореспондент РБК-Україна.
"Міським бюджетом (на 2011 р.) передбачено 132 млн грн на реконструкцію об'єктів теплопостачання, починаючи з оснащення інженерних систем житлових будинків теплолічильниками. Це реконструкція центральних та індивідуальних теплових фондів і заміна вбудованих котелень на модульні. Водночас інвестиційною програмою "Київенерго" передбачено суму на реконструкцію об'єктів теплопостачання понад 300 млн (грн)", - зазначила Манежик. А саме, як вона уточнила РБК-Україна, інвестиційною програмою "Київенерго" на оновлення об'єктів теплопостачання столиці передбачено витратити 294 млн грн.
За словами Малежик, у минулому році на ці потреби підприємство витратило близько 30 млн грн. "В місті Києві робиться все для того, щоб система теплопостачання існувала і розвивалася надалі", - зазначила вона.