ua en ru

На українсько-російському кордоні виявлено два нелегальних трубопроводи та базу паливно-мастильних матеріалів

Прикордонники виявили на ділянці відділу "Краснодон" Луганського загону на українсько-російському кордоні два нелегальних трубопроводи та базу накопичення паливно-мастильних матеріалів. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Оглядаючи прилеглу до кордону територію, прикордонний наряд відділу помітив на річці Велика Кам'янка жирну пляму, що мала характерний запах дизельного пального... Під час перевірки на огородженому "безгоспному" подвір'ї було виявлено вкопані в грунт дві пусті металеві ємності по 15 т кожна та одну металеву ємкість із 30 т дизельного палива. Крім того, було знайдено пластикову трубу діаметром 40 мм, яка вела в бік державного кордону, та електропомпу марки Sprut. Вже під час демонтування 150-метрового трубопроводу, закопаного на півтораметровій глибині, було виявлено ще один трубопровід", - повідомили в Держприкордонслужбі.

Про даний факт правопорушення було проінформовано ФСБ РФ по Ростовській обл. Після викачування паливно-мастильні матеріали будуть передані представникам податкової інспекції.

Читайте також: В Івано-Франківській обл. стався витік нафти в річку