ua en ru

Вбивство інкасаторів у Дніпропетровській обл.: МВС обіцяє винагороду за інформацію про підозрюваного

У Дніпропетровській області між містами Кривий Ріг і Апостолове виявлений інкасаторський автомобіль з двома трупами. Про це РБК-Україна заявив начальник прес-служби УМВС у Дніпропетровській області Олексій Щербатов.

У Дніпропетровській області між містами Кривий Ріг і Апостолове виявлений інкасаторський автомобіль з двома трупами. Про це РБК-Україна заявив начальник прес-служби УМВС у Дніпропетровській області Олексій Щербатов.

"Автомобіль був виявлений близько 13:00 на ділянці залізниці між Кривим Рогом і Апостолове", - заявив Щербатов.

За його словами, водій авто і один інкасатор знайдено мертвими з вогнепальними пораненнями. Другий інкасатор зник. За попередніми даними з машини пропало близько 500 тис. грн. Міліція вживає заходів щодо затримання зниклого інкасатора та з'ясовує обставини події.

Фото: Вбивство інкасаторів у Дніпропетровській обл

Слідчим управлінням ГУМВС в області за даним фактом відкрито кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

В даний час вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження та затримання інкасатора, триває відтворення обставин події.

МВС України обіцяє 10 тис. грн за інформацію про вбивцю інкасаторів у Дніпропетровській обл. МВС повідомляє прикмети особи, що розшукується у зв'язку з убивством інкасаторів. Йому близько 40-ка років, зріст 190 см, міцної статури, волосся русяве середньої довжини. Був одягнутий у сині джинси, сіру у клітину сорочку, темно-сірі кросівки. При собі може мати вогнепальну зброю - два пістолети, а також інкасаторську сумку світлого кольору.

Це вже другий напад на інкасаторів за тиждень. 12 липня в Миколаєві було скоєно збройний напад на інкасаторський автомобіль, в результаті якого загинуло чотири людини. ЗМІ повідомляють, що нападників було троє, проте одному з них вдалося втекти. Один з нападників раніше служив у СБУ.

Нагадаємо, в березні співробітники Дніпропетровського МВС затримали злочинну групу з шести осіб, які в середині лютого 2013 р., переодягнувшись у форму інспекторів ДАІ, пограбували інкасаторську машину, що перевозила 490 тис. дол До складу групи входили екс-працівники МВС та пенітенціарної служби, які були звільнені з відомств незадовго до пограбування.

Читайте також: Збройний напад на інкасаторів у Миколаєві, загинуло четверо осіб

У результаті проведеної операції було затримано шість осіб, вилучено вогнепальну зброю (три карабіни "Сайга", два обрізи, п'ять пістолетів), а також три комплекти форми працівників ДАІ і сумка з грошима.