ua en ru

На території Луганська жодна військова частина не підпорядковується київській владі, - лідер ЛНР Болотов

Лідер самопроголошеної "Луганської народної республіки" Валерій Болотов заявив, що на території Луганська станом на 7 червня жодна військова частина не підпорядковується київській владі.

Лідер самопроголошеної "Луганської народної республіки" Валерій Болотов заявив, що на території Луганська станом на 7 червня жодна військова частина не підпорядковується київській владі. Про це Болотов заявив на прес-конференції 7 червня, передає прес-служба ЛНР.

"Хочу проінформувати вас про тій ситуації, яка склалася у нас на сьогоднішній день. На території Луганська зараз немає жодної військової частини, яка б підпорядковувалася київської хунті", - сказав він.

При цьому Болотов заявив, що у ЛНР немає дипломатичних відносин з Україною.

"Сьогодні в сусідній Україні пройшла інавгурація Президента країни... Що стосується нашої Республіки, то у нас немає дипломатичних відносин з Україною. Коментувати цю подію ми офіційно не можемо. Можна сказати тільки те, що ми тримаємо оборону проти української армії".

Лідер ЛНР підкреслив, що "будь-які переговори будуть вестися тільки після того, як нашу територію покинуть окупаційні війська. З сьогоднішнього дня Україна отримала Президента, і тепер на його совісті кров, як наших жителів, так і громадян України".