ua en ru

На будмайданчик Міноборони здійснювали атаки озброєні невідомі, - директор ЖК "Святобор"

Будівельний майданчик житлового комплексу "Святобор" у Святошинському районі Києва, частина квартир в якому призначається сім'ям військових, в червні 2014 року зазнала трьох атак невідомих озброєних осіб, які вимагали квартири і гроші.

Будівельний майданчик житлового комплексу "Святобор" у Святошинському районі Києва, частина квартир в якому призначається сім'ям військових, в червні 2014 року зазнала трьох атак невідомих озброєних осіб, які вимагали квартири і гроші. Про це повідомив директор на прес-конференції ТОВ "Девенстрой" Геннадій Шишкін.

"Нападники зламали паркан, поранили охоронця і влаштували погром в будівельних приміщеннях, пошкодивши і викравши техніку та особисті речі робітників. Також пошкоджена будівельна техніка", - сказав він.

За словами директора ТОВ "Інвест-Будресурс" (компанія-забудовник) Романа Хабина, після відмови виплатити особам, що незаконно проникнули, "контрибуцію" квартирами і грошима, на будмайданчику було завдано матеріальної шкоди на суму 1,4 млн грн.

Як зазначив Хабин, будівництво ведеться на законних підставах, а збиток від незаконних вторгнень "активістів" тягне ризки його гальмування, а подані "активістами" позови не мають жодної правової підстави.

"Ми звертаємося до громадськості, щоб вона дала оцінку того, що відбувається. Ми подали заяви в правоохоронні органи про протиправні дії "активістів". Адже це справжня диверсія в тилу держави, яку сьогодні, виконуючи свій борг, захищають військові",- сказав Хабин.

Земельні ділянки по доступній ціні, вся інформація на сайті http://100realty.ua.

Ділянка, на якій зводиться РК "Святобор", перебуває в користуванні головного управління розвідки при Міністерстві оборони України, яке привернуло до управління ТОВ "Інвест-Будресурс". Частина квартир в житловому комплексі "Святобор", загальною площею близько 12 тис. кв.м. повинна була бути передана сім'ям безквартирних військовослужбовців української армії. За станом на червень 2014 року зведено 3,5 з 26 поверхів комплексу.