ua en ru

На будівництво стадіону у Львові цього тижня перерахують 170 млн грн, щоб пришвидшити темпи робіт.

До кінця цього тижня з метою пришвидшення темпів робіт на стадіоні у Львові буде переказано 170 млн грн. Про це повідомив на брифінгу в. о. директора державного підприємства "Дирекція з будівництва об'єктів до Євро-2012 у м. Львові" Роман Черкас, передає кореспондент РБК-Україна. Ці кошти будуть витрачені до кінця поточного кварталу. Далі до кінця поточного року щоквартально для будівництва стадіону перераховуватимуть по 50-70 млн грн.

За словами міського голови Львова Андрія Садового, наприкінці травня перебіг будівельних робіт на стадіоні огляне особисто Президент України Віктор Янукович. До цього часу, з 25 травня, тут вже працюватимуть 400 робітників (на сьогодні у дві зміни працює 300 осіб).

А.Садовий зазначив, що 12 травня ц.р. під головуванням Президента відбулося засідання оргкомітету із підготовки до Євро-2012. Особливу увагу на цьому заході було зосереджено на питаннях київського і львівського стадіонів.

"Мені було приємно почути, що є 100% гарантія введення всіх стадіонів в експлуатацію. Зокрема по Львову є розуміння, повна консолідація між замовником будівництва, генеральним підрядником та проектувальником", - сказав А.Садовий, додавши, що на засіданні оргкомітету було відзначено і позитивну динаміку Львова щодо готелів.

Керівник міста наголосив, що Львів - чи не єдине місто, яке виконує усі вимоги УЄФА щодо забезпечення готельними номерами до Євро-2012.