ua en ru

На станції "Поштова площа" Київського метрополітену розпочато ремонт колійних стін

На станції "Поштова площа" Куренівсько-Червоноармійської лінії Київського метрополітену розпочато заміну лицювання колійних стін. Про це повідомляє прес-служба КП "Київського метрополітену".

Платформа, стеля та решта стін на "Поштовій площі" не зазнають змін.

"Облицювальна плитка на колійних стінах станції "Поштова площа" за 36 років експлуатації втратила естетичний вигляд та потребує заміни. Відтак, для втілення задуму фахівці підприємства почали напрацьовувати проект заміни облицювання колійних стін станції "Поштова площа", який у березні 2013 р. був погоджений ГП "Проектний інститут Укрметротунельпроект", - йдеться у повідомленні.

Вже на початку квітня планові ремонтні роботи розпочалися на колійній стіні по ІІ станційній колії (напрямок руху від станції "Героїв Дніпра" до станції "Іподром"). Наразі проводиться демонтаж застарілої плитки.

"Усі ремонтні роботи виконуються у нічний час після закінчення руху поїздів. Завершити облицювання однієї колійної стіни планується до Дня Києва. Після цього аналогічні ремонтні роботи розпочнуться на протилежній стіні станції", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, рішення про необхідність проведення відповідних ремонтних робіт було прийняте під час комісійного огляду господарства "Київський метрополітен", що відбувся восени 2012 р.

Читайте також: Київський метрополітен заявив про готовність до весняного паводку