ua en ru

На семи з 16 поїздів Hyundai, які сьогодні здійснювали рейс, був замінений рухомий склад

Сьогодні, 26 грудня 2012 р., з 16 рейсів, які здійснюють електропоїзди виробництва Hyundai Rotem в Україні, на 7 рейсах відбулася заміна рухомого складу. Про це повідомляє прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту України "Укрзалізниця".

Згідно з повідомленням, решту 9 рейсів виконується Hyundai Rotem без затримок і відставань у графіку. "Команда корейських фахівців терміново усуває виявлені при експлуатації недоліки, і вже найближчим часом всі рейси" Українських експресів "будуть здійснюватися електропоїздами виробництва Hyundai Rotem", - відзначають в "Укрзалізниці". Також у відомстві наголошують, що всі пасажири будуть доставлені до місць призначення. Різниця вартості проїзду пасажирам у разі заміни класу поїзда буде компенсована.

Також "Укрзалізниця" спростовує інформацію про скасування курсування швидкісних електропоїздів категорії Інтерсіті + виробництва Hyundai Rotem на період новорічних свят, в тому числі і на 31 грудня. "Жодного рішення про зняття з рейсів електропоїздів виробництва Hyundai Rotem не було. Поширена у ЗМІ інформація не відповідає дійсності", - зазначили в "Укрзалізниці".

Відзначимо, щодоби поїзда Інтерсіті + здійснюють 4 рейси за маршрутом Київ - Харків - Київ, за маршрутом Київ - Львів - Київ - 2 рейси, Київ - Донецьк - Київ - 6 рейсів, Київ - Дніпропетровськ - Київ - 4 рейси.

Читайте також: Янукович розкритикував закупівлю урядом поїздів Hyundai