ua en ru

На підступах до Маріуполя сталася сутичка між прикордонниками та терористами, - ДПС

На підступах до Маріуполя (Донецька область) сталося зіткнення між українськими прикордонниками та терористами.

На підступах до Маріуполя (Донецька область) сталося зіткнення між українськими прикордонниками та терористами. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"У 22:10 25.09.14 складом прикордонного наряду "Засідка" від Донецького загону в районі залізничного переїзду на дорозі "Запорізьке-Новоселівка" було виявлено розвідувально-диверсійну групу в кількості до 15 осіб зі зброєю, які висадилися з вантажного потягу, який рухався з Донецька в напрямку Маріуполя", - йдеться в повідомленні.

В результаті бойового зіткнення диверсанти відступили в лісопосадку, а згодом повернулися в контрольовану терористами зону. Постраждалих серед прикордонників немає.

Крім того, з 12:40 до 13:10 25.09.14 в районі н.п. Сартана Донецької області було скоєно мінометний обстріл блокпоста, який розташований на перехресті доріг "Комінтерново-Маріуполь-Талаківка". Постраждалих серед прикордонників немає.

Ще під час обстрілу розвідувальна група сил АТО затримала місцевого жителя, який здійснював координацію обстріл блокпостів українських силовиків.

Нагадаємо, в РНБО стверджують, що ситуація в Маріуполі залишається складною, проте стабільною.