ua en ru

На Поштовій площі в Києві вводяться нові обмеження руху транспорту з 16 вересня 2012 р

На Поштовій площі в Києві з 16 вересня 2012 р. з 25 травня 2013 столичне ДАІ вводить нові обмеження руху транспорту. Про це повідомляє прес-служба ДАІ Києва.

Рух буде перекрито у зв'язку з проведенням реконструкції транспортної розв'язки на Поштовій площі з 22 год. 16 вересня 2012 до 25 травня 2013 р.

Буде закритий правий поворот з Борічівого спуску на Набережне шосе в напрямку мосту "Метро" і правий поворот з вул. Набережно-Хрещатицької на Боричів узвіз в напрямку вул. Сагайдачного.

Також столична Державтоінспекції пропонує наступні шляхи об'їзду:

Рух з житлових масивів "Харківський", "Березняки", "Дарниця" через мости "Південний", "Дарницький залізнично-автомобільний" і "Патона" в напрямку центру міста і Подолу необхідно здійснювати через нові транспорті розв'язки в районі бул. Д.Народів і Дніпровського спуску.

Рух з житлових масивів "Лівобережний", "Лісовий", "Русанівка", "Микільська слобідка" через міст "Метро" у напрямку центру міста і Подолу необхідно здійснювати через нову транспортну розв'язку в районі станції метро "Дніпро" в напрямку Дніпровського спуску.

Рух з житлових масивів "Троєщина", "Райдужний", "Воскресенка" через міст "Московський" в напрямку центру та Подолу необхідно здійснювати через новий Гаванський міст на вул. Набережно-Хрещатицька з правим поворотом на вул. Борисоглібська з виїздом на Сагайдачного або по пр-ту Московському і вул. О. Теліги.

Рух з житлового масиву "Оболонь" у напрямку центру та Подолу необхідно здійснювати через вул. Набережно-Рибальська, вул.Електриків, вул. Набережно-Лугова, вул. Костянтинівську або вул. Верхній та Нижній Вал, а також по пр-ту Московському, вул. Новокостянтинівської і вул. О.Теліги.

Читайте також: Реконструкція Поштової площі: затверджена схема руху і кошторис (фото)