ua en ru

На відкритті фондових торгів в США 27 березня очікується незначне підвищення провідних індексів

На відкритті фондових торгів в США 27 березня 2012 р. очікується незначне підвищення провідних індексів. Основним чинником, який вплине на хід сесії, стануть макроекономічні новини.

Зокрема, після відкриття торгів дослідницька організація Conference Board опублікує доповідь по індексу споживчої довіри в США в березні 2012 р. Аналітики очікують незначного підвищення індексу в місячному численні - з 70,8 до 70,9 пункту.

Крім того, позитивний настрій інвесторів підтримується різноманітними сигналами про те, що Федеральна резервна система (ФРС) США планує залишити облікову ставку на низькому рівні. Глава організації Бен Бернанке сьогодні виступить в Університеті Джорджа Вашингтона з лекцією. Позитивна динаміка очікується і в сировинному секторі.

Напередодні відкриття торгів ціни на золото і нафту підвищилися, що може позитивно відбитися на котируваннях компаній відповідних секторів.

Станом на 14:30 за київським часом котирування ф'ючерсів на індекс Dow Jones підвищилися на 8,00 пункту (+0,06%), на індекс S&P - на 0,30 пункту (+0,02%), на індекс Nasdaq - на 0,75 пункту (+0,03%).

Нагадаємо, фондові торги в США 26 березня завершилися підвищенням провідних індексів у середньому на 1,5%.