ua en ru

На відкритті фондових торгів в США 16 червня очікується пониження провідних індексів

На відкритті фондових торгів в США 16 червня 2011 р. очікується пониження провідних індексів. Песимізму інвесторам додає невизначеність навколо вирішення питання виділення Греції рятівних кредитів від ЄС і МВФ, передає РБК.
Позначитися на ході сьогоднішньої сесії також можуть статистичні дані: Міністерство торгівлі США готується розповсюдити інформацію про обсяг будівництва нових будинків у країні в травні 2011р. Експерти прогнозують, що показник за минулий місяць складе 547 тис. будинків. Крім того, Міністерство праці США приведе число первинних вимог по виплаті допомоги з безробіття за минулий тиждень. Аналітики очікують, що цей показник складе 420 тис. вимог.
Більш активний рух сьогодні на торгах може очікуватися в котируваннях акцій високотехнологічної Finisar Corp., Після того, як компанія випустила розчарував аналітиків прогноз по прибутку за I квартал фінансового року. Динаміка паперів рітейлера Kroger Co. буде залежати від квартальних фінансових даних компанії, які вийдуть до початку торгів. Свою звітність після закриття біржі представить виробник смартфона BlackBerry - Research in Motion.
Станом на 15:00 за Києвом котирування ф'ючерсів на індекс Dow Jones знизилися на 36,00 пункту (-0,30%), на індекс S & P - на 3,90 пункту (-0,31%), на індекс Nasdaq - на 2,50 пункту (-0,11%).