ua en ru

На основних виїздах з Києва створено 57 стоянок для автотранспорту

На основних виїздах з Києва створено 57 стоянок для автотранспорту, в тому числі, на випадок погіршення погоди. Про це сьогодні в ефірі радіо «Ера» повідомив віце-прем'єр Олександр Вілкул.

«Зокрема, на Чернігівському, Харківському, Обухівському, Одеському, Житомирському та Ковельському ..., щоб можна було організувати рух комунальної техніки для прибирання. І вже виставлено 24 автомобільних тягача для того, щоб можна було швидко реагувати», - сказав він.

Також, зазначив віце-прем'єр , на засіданні Кабміну прийнято рішення про виділення додаткових коштів на закупівлю додаткового палива для регіонів, в яких очікуються різкі снігопади. «Це області Центральної і Західної України: Хмельницька, Рівненська, Вінницька, Тернопільська, Львівська, Закарпатська та Івано-Франківська», - пояснив Вілкул.

«Мені двічі на добу доповідають керівники регіонів. Ми раз на годину маємо оперативне зведення цілодобової диспетчерської. Якщо виникають питання в регіонах, то уряд одразу надає їм допомогу аварійними бригадами», - резюмував віце-прем'єр.