ua en ru

На інавгурацію Президента України прибудуть 50 іноземних делегацій, - Управління держохорони

До Києва на інавгурацію новообраного Президента України 7 червня прибудуть 50 іноземних делегацій.

До Києва на інавгурацію новообраного Президента України 7 червня прибудуть 50 іноземних делегацій. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Управління державної охорони.

"У складі щонайменше 50 іноземних делегацій в Україну прибудуть керівники держав, парламентів, урядів та інших міжнародних інституцій з Америки, Азії, Європи", - йдеться в повідомленні.

При цьому в Управлінні держохорони зазначили, що під час інавгурації райони урядового кварталу, Софійській площі, Мистецького арсеналу, автомагістралі до міжнародних аеропортів "Бориспіль" і "Київ" будуть мати тимчасове обмеження дорожнього руху.

Відзначимо, що в Києві для охорони громадського порядку, безпеки перших осіб держави, офіційних делегацій і громадян під час проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією Президента України, буде задіяно понад 3,3 тис. правоохоронців, які будуть нести службу в посиленому режимі.

Крім того, в центрі Києва в суботу, 7 червня 2014 р., обмежать рух транспорту у зв'язку з урочистостями з нагоди інавгурації новообраного Президента України.

Зокрема, обмеження стосуються району розташування Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, Софіївській площі та музейного комплексу "Мистецький арсенал".