ua en ru

На кордоні з Україною не працюють три російських пункти пропуску, - ФТС

На кордоні з Україною не працюють три російських пункти пропуску, - ФТС

На кордоні з Україною станом на ранок 5 серпня не працюють три російських пункти пропуску: "Новошахтинськ" (суміжний в Україні "Довжанський"), "Гуково" ("Червонопартизанськ") і "Куйбишеве" ("Маринівка"). Про це йдеться у повідомленні прес-служби Південного митного управління Федеральної митної служби Росії.

"Станом на 10 годину 5 серпня 2014 року пропуск фізичних осіб і транспортних засобів через митні пости МАПП Новошахтинськ і МАПП Гуково Ростовської митниці, МАПП Куйбишеве Таганрозької митниці не здійснюється з причини бездіяльності суміжних пунктів пропуску Довжанський, Червонопартизанськ і Маринівка в Україні. Посадові особи російських митних постів знаходяться на місцях і готові до здійснення пропуску фізичних осіб і транспортних засобів через кордон", - наголошується у повідомленні.

Крім того, як йдеться у повідомленні, 5 серпня 2014 року з 00 годин 10 хвилин до 6 години 50 хвилин знову припиняв роботу щодо пропуску фізичних осіб та транспортних засобів через державний кордон у пункті пропуску Новоазовськ (Україна). Посадові особи суміжної російського митного посту МАПП Весело-Вознесенка Таганрозької митниці не припиняли здійснення митних операцій щодо товарів і транспортних засобів на в'їзд в Російську Федерацію.

Решта митних постів в пунктах пропуску на російсько-українському кордоні в регіоні діяльності Південного митного управління працюють у штатному режимі.