ua en ru

На Донбасі з 5 травня до моргів надійшли 210 осіб, у тому числі 14 дітей, - глава МОЗ України

У Луганській і Донецькій областях з 5 травня і станом на 10 червня до моргів надійшли 210 осіб, у тому числі 14 дітей.

У Луганській і Донецькій областях з 5 травня (за період проведення антитерористичної операції) і станом на 10 червня до моргів надійшли 210 осіб, у тому числі 14 дітей. Про це журналістам заявив міністр охорони здоров'я України Олег Мусій (на фото), передає кореспондент РБК-Україна.

"210 осіб за час АТО. Це ті, які надійшли в морги установ охорони здоров'я. Інших: ідентифікованих і не ідентифікованих, яких терористи забирають із собою, Міністерство охорони здоров'я таких даних не має, тому що воно не співпрацює ні з ДНР, ні з іншими терористичними організаціями", - заявив Мусій.

За його словами, із зазначеної кількості - 14 дітей та 9 жінок. Також Мусій зазначив, що 10 червня 2014 р. до моргів цих областей надійшли 50 осіб.

На уточнююче запитання, як померли ці люди, Мусій відповів: "У мене конкретних даних немає. Це цифри, які подає центр екстреної медичної допомоги".

Нагадаємо, як повідомили вчора РБК-Україна у прес-службі Донецької ОДА, кількість загиблих дітей у ході АТО у Слов'янську (Донецька область) збільшилася до двох.