ua en ru

На посаду гендиректора "Фарлеп-Інвест" затверджено Л.Мікава

Лаша Мікава затверджений на посаду генерального директора ВАТ «Фарлеп-Інвест» (керуюча компанія телекомунікаційної групи Vega). Рішення про призначення Л.Мікава на посаду було прийнято зборами акціонерів ПрАТ «Фарлеп-Інвест» у березні 2011 р., повідомляє прес-служба компанії СКМ.

Л.Мікава зазначив, що найближчим часом команда телекомунікаційної групи Vega зосередиться на реалізації нової стратегії розвитку, основні завдання якої полягають у розширенні покриття мережі, її модернізації, поліпшення якості обслуговування клієнтів, підвищення якості системи продажів і ефективності компанії.

Л.Мікава має більш ніж п'ятнадцятирічний досвід на різних аналітичних і операційних посадах.

Телекомунікаційна група Vega - недержавний оператор українського ринку фіксованого зв'язку, який входить в телекомунікаційний напрям групи СКМ. Vega працює на ринку України в сегменті надання послуг фіксованого телефонного зв'язку, широкосмугового доступу в інтернет і передачі даних. Vega з'явилася на ринку телекомунікацій України в результаті об'єднання найбільших телекомунікаційних груп України «Фарлеп» і «Оптима Телеком», а також компаній «Укомлайн», «ЦСС», IP Telecom, «Матриця», «Вілком» і багатьох інших. На сьогодні об'єднаний оператор присутній в 47 населених пунктах 20-ти областей України. Оперативний менеджмент телекомунікаційної групи Vega здійснює компанія ВАТ «Фарлеп-Інвест».

Компанія СКМ - професійний інвестор, що володіє й управляє активами в гірничо-металургійній, енергетичній, телекомунікаційній, банківській, страховій, медійній галузях, а також у сфері рітейлу і нерухомості. До групи СКМ входять компанії Метінвест Холдинг, ДТЕК, телекомунікаційна група Vega, Сьогодні Мультимедіа, ТРК Україна, ЕСТА Холдинг, Український Рітейл та інші. 100% акцій ЗАТ «СКМ» належать Рінату Ахметову.