ua en ru

У "Борисполі" приземлився літак з Вільнюса для пошуку в ньому вибухонебезпечних речовин

Повідомлення про нібито знаходження вибухонебезпечних речовин на борту одного з літаків, які прямували з аеропорту Вільнюса, надійшло о 6:10 за київським часом до керівника польотів аеропорту "Бориспіль". Така інформація з аеропорту Вільнюса надійшла до керівників польотів 5 аеропортів прибуття. Про це повідомляє прес-служба аеропорту "Бориспіль".

Літак, на борту якого знаходилося 4 члени екіпажу та 10 пасажирів, приземлився в аеропорту "Бориспіль" о 6:31. Службою авіаційної безпеки аеропорту у суворій відповідності із передбаченими технологіями борт було перевірено на предмет можливості знаходження таких речовин на повітряному судні. Літак розташували на віддаленому місці - руліжній доріжці, пасажирів та багаж оперативно зняли з борту та доставили до місця перевірки. Після цього на борту відповідні роботи провели співробітники кінологічної служби та інших підрозділів служби авіаційної безпеки аеропорту, а також вибухо-технічної служби ДержНС України.

В результаті отримана інформація про нібито наявність на борту вибухонебезпечних речовин підтверджена не була. Наразі борт готовий до виконання наступного рейсу.

"Аеропорт "Бориспіль" працює в штатному режимі. Обслуговування рейсів відбувається відповідно до добового плану польотів", - повідомляє прес-служба.

Читайте також: У Таїланді 220 пасажирів не можуть вилетіти до Києва через затримку рейсу "АероСвіту"