ua en ru

На "Азовінтексі", який будував стадіон у Львові, проводиться ревізія, - ГУ МВС України у Львівській обл.

У компанії "Азовінтекс", яка донедавна виконувала у Львові будівельні роботи зі спорудження стадіону та злітно-посадкової смуги аеропорту "Львів" до Євро-2012, проводиться ревізія. Про це на прес-конференції повідомив начальник Головного управління МВС України у Львівській області Михайло Цимбалюк, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, ревізори повинні встановити, до яких порушень та зловживань може бути причетна ця компанія.

Нагадаємо, на початку квітня ц.р. у Донецьку співробітники головного управління МВС в Львівській області затримали бухгалтера львівської філії компанії "Азовінтекс", яка до 30 березня була генпідрядником будівництва об'єктів Євро-2012 у Львові.

Бухгалтер зникла зі Львова під час передачі документації новому генпідрядникові будівництва стадіону - компанії "Альтком". При цьому, за словами М.Цимбалюка, з рахунків підприємства зникли виділені з держбюджету 2 млн грн. Він повідомив, що у затриманої було вилучено банківську карту, на яку були перераховані зниклі гроші.

ГУ МВС у Львівській області 11 квітня порушило кримінальну справу відносно затриманої за ст. 191 ("привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем").