ua en ru

М.Азаров доручив С.Тігіпку вжити заходів для стабілізації цін.

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив віце-прем'єр-міністру Сергію Тігіпку вжити заходів для стабілізації цін. Відповідне доручення М.Азаров озвучив на початку засідання уряду, передає кореспондент РБК-Україна. За його словами, необхідно забезпечити цінову стабільність і це завдання для віце-прем'єр-міністра. "Тігіпко разом з міністерствами, Антимонопольним комітетом... Він повинен терміново вжити заходів для цінової стабілізації", - зазначив М.Азаров.

Також за його словами, необхідно підготовити техніку для протистояння повені, і це завдання має виконувати міністр з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич. За словами М.Азарова, віце-прем'єр-міністр Віктор Слаута, міністр аграрної політики Михайло Присяжнюк та міністр фінансів Федір Ярошенко мають вжити необхідних заходів для проведення весняно-польових робіт.

М.Азаров відзначив, що зараз спостерігаються високі ціни на енергоносії та спад видобутку вугілля. Він зазначив, що перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв, міністр палива та енергетики Юрій Бойко та міністр вугільної промисловості Юрій Ященко мають вжити заходів для того, щоб "виправити становище".

Також прем'єр-міністр доручив віце-прем'єр-міністру Віктору Тихонову, міністру з питань ЖКГ Олександру Попову та міністру регіонального розвитку та будівництва Володимиру Яцубі "зробити все, щоб люди побачили зміни на краще" у житлово-комунальному господарстві.

Також, на думку глави уряду, одним із першочергових завдань є покращення ситуації у медицині.