ua en ru

М.Азаров: Україна зацікавлена в активізації двосторонніх відносин з Сінгапуром

Україна зацікавлена в активізації двосторонніх відносин з Сінгапуром. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров під час зустрічі з міністром-ментором Сінгапуру Лі Куан Ю, повідомляє прес-служба Кабміну України.

"Україна зацікавлена у всебічному співробітництві з Сінгапуром", - зазначив М.Азаров, додавши, що розвитку двостороннього співробітництва сприятиме візит Президента України до Сінгапуру, запланований на I квартал 2011 р.
За словами М.Азарова, важливою подією на шляху подальшого поглиблення двосторонніх відносин могло б стати відкриття в Україні дипломатичної місії у Сінгапурі. Також прем'єр-міністр зазначив, що триває підготовка до підписання двосторонньої угоди про запровадження зони вільної торгівлі.
Важливе значення має також підписання в найближчій перспективі угоди про повітряне сполучення, що передбачає організацію прямих авіаційних рейсів між країнами. Голова уряду України запропонував також активізувати роботу із запровадження безвізового режиму між країнами.
Прем'єр-міністр зазначив, що в поточному році збільшився обсяг товарообігу між країнами. "Ми впевнені, що підписання договору про вільну торгівлю дозволить ще більше збільшити наш товарообіг", - зазначив М.Азаров.