ua en ru

Під головуванням М.Азарова відбудеться збір керівників центральних та місцевих органів влади, начальників цивільного захисту відповідних сфер діяльності

Під головуванням прем'єр-міністра Миколи Азарова, за участю першого віце-прем'єр-міністра України Андрія Клюєва сьогодні відбудеться збір керівників центральних та місцевих органів влади, начальників цивільного захисту відповідних сфер діяльності, повідомляє прес-служба уряду.

В заході візьмуть участь керівники всіх міністерств та відомств, керівники обласних, Київської та Севастопольської державних адміністрацій.

В рамках збору планується провести аналіз дій органів виконавчої влади під час ліквідації наслідків весняно-літнього періоду 2010 р., опрацювати єдиний підхід до вирішення питань комплексного протипаводкового та протиповіневого захисту території України і мінімізації збитків від шкідливої дії вод, протидії лісовим пожежам.

Окрім того, планується розглянути прогноз надзвичайних ситуацій на осінньо-зимовий період 2010/2011 рр., визначити основні напрями державної політики і спланувати основні завдання та заходи для запобігання й мінімізації наслідків надзвичайних ситуацій.

Також буде проведено навчання аварійно-рятувальних підрозділів МНС та Міноборони щодо спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.