ua en ru

МЮ виступив проти скорочення термінів літнього трансферного вікна

МЮ виступив проти скорочення термінів літнього трансферного вікна Фото: роздягальня МЮ (instagram.com/manchesterunited)

Це поставить клуби англійської Прем'єр-Ліги в невигідне становище

"Манчестер Юнайтед" є одним з кількох клубів, які виступають проти урізання термінів літнього трансферного вікна в чемпіонаті Англії. Про це повідомляє Sky Sports.

Очікується, що ідею про дострокове порівняно з рештою Європи закриття трансферного вікна підтримають більшість клубів вищого англійського дивізіону, але ЗМІ мають інформацію, що є і ті, хто виступають проти.

У числі тих, хто не віддасть свій голос за цю пропозицію, значаться "Юнайтед" і "Уотфорд". Свою позицію вони мотивують тим, що урізання строків літнього трансферного вікна поставить клуби англійської Прем'єр-Ліги в невигідне становище - вони вже не зможуть купувати, але все ще зможуть втрачати своїх гравців.

Про можливі наслідки попереджає і відомий агент Скай Ендрю.

"Це може виявитися на руку великим клубам Європи. Якщо вікно буде закриватися раніше, ніж в решті Європи, тоді великі європейські клуби будуть намагатися переманювати гравців у наших великих клубів. Гранди на кшталт" Барселони "," Реала "і" Баварії "отримають можливість спокійно прийти і почати робити привабливі пропозиції щодо наших гравців. Це поставить наші клуби в злегка невигідне становище ", - сказав Ендрю.

Нагадаємо, у вересні відбудуться збори клубів англійської Прем'єр-ліги (АПЛ), на яких буде розглянуто пропозицію перенести терміни трансферного вікна в чемпіонаті Англії на більш ранній термін.