ua en ru

М'яч не хотів залітати у ворота "Олімпіка", - Фонсека

М'яч не хотів залітати у ворота "Олімпіка", - Фонсека Фото: "Шахтар" - "Олімпік"

Підопічні Романа Санжара вдруге в сезоні відібрав очки у "гірників"

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека поділився враженнями від матчу 22-го туру української Прем'єр-ліги з "Олімпіком" (1:1). Про це повідомляє прес-служба "гірників".

"Ми втратили два очки у матчі, в якому могли взяти верх. Поєдинок розвивався в одному напрямку, і "Олімпік" не забив завдяки своєму розіграшу, а тільки з-за нашу помилку", - сказав наставник "Шахтаря".

З його слів, "гірники" створили вісім явних гольових моментів, але 11 футболістів суперника були закриті в обороні.

"Насправді, я не та людина, яка говорить про удачу чи невдачу. Але сьогодні м'яч буквально не хотів заходити: або рятував голкіпер, або штанга і перекладина. Ми створювали моменти, але не вистачало завершення. Тим не менш ніяких драм, нічого поганого своїм футболістам я сказати не можу. Це футбол, таке іноді трапляється", - сказав Фонсека.

Підопічні Романа Санжара в заключельном матчі першої частини чемпіонату змогли втримати нічийний результат з "Шахтарем". Раніше "гірники" втратили очки від "Олімпіка" в матчі 11 туру УПЛ у Сумах (1:1).

Нагадаємо, по закінченню 22 туру УПЛ команди будуть розділені на дві групи по шість команд. Згідно місцях у турнірній таблиці, клуби з першої шістки будуть боротися за лідируючі позиції, тоді як представники другої шістки - за виживання. За такою формулою чемпіонат України проводиться вперше.