ua en ru

МВС заявляє про погрози на адресу Авакова з боку праворадикальних організацій

Міністерство внутрішніх справ України заявляє про погрози на адресу свого голови Арсена Авакова з боку праворадикальних організацій.

Міністерство внутрішніх справ України заявляє про погрози на адресу свого голови Арсена Авакова з боку праворадикальних організацій. Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Вчора на телеканалі "1+1" з'явилася інформація, що нібито кортеж міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова під час повернення з навчального полігону Національної гвардії України рухався з перевищенням швидкості, а на шляху його пересування були відключені світлофори. У зв'язку з цим змушені повідомити представникам засобів масової інформації, що це відповідає дійсності лише частково", - йдеться в повідомленні.

У МВС зазначають, що авто Авакова разом з автомобілем супроводу рухалося в загальному транспортному потоці без використання спецсигналів.

"В той же час дійсно мало місце часткове обмеження руху транспорту на дуже короткий час, після чого рух транспорту відразу ж відновлювався", - наголошується в повідомленні.

У МВС підкреслили, що подібні заходи "були продиктовані необхідністю забезпечення безпеки глави МВС у зв'язку з тими заявами, які останнім часом лунали на його адресу з боку представників праворадикальних організацій".