ua en ru

МВС заявляє про спробу терористів дестабілізувати ситуацію в Одесі

Заступник міністра внутрішніх справ України з громадської безпеки, генерал-лейтенанта Сергій Яровий заявляє про спробу терористів дестабілізувати ситуацію в Одесі.

Заступник міністра внутрішніх справ України з громадської безпеки, генерал-лейтенант Сергій Яровий заявляє про спробу терористів дестабілізувати ситуацію в Одесі. Про це повідомила прес-служба МВС.

За словами Ярового, вибух на блокпосту це тактика терористів по дестабілізації ситуації в регіоні - провокації жертв, спроби викликати паніку серед населення і залякати тих, хто встає на захист свого міста від іноземних загарбників.

"Я звертаюся до своїх земляків, до одеситів: вставайте на захист свого міста, ловіть диверсантів, патрулюйте вулиці, будьте пильні та не піддавайтеся на провокації. Одеса завжди була і буде гордим і вільним містом, ми не повинні дозволити нав'язувати нам чужу злу і злочинну волю! Ми самі визначимо своє майбутнє", - наголосив Яровий.

Нагадаємо, органи МВС отримали повідомлення про вибух на блокпосту в районі 7-го км Овідіопольської дороги. Ймовірно, всередину периметра була кинута бойова граната. В результаті вибуху травми отримали сім чоловік: співробітник ДПС і шість громадян, які разом з міліцією чергували на блокпосту.

В даний час всі поранені госпіталізовані в стані середньої тяжкості. Загрози для життя немає.

На місці події працює спеціальна слідчо-оперативна група, створена з працівників прокуратури, міліції та СБУ. Територію обстежують фахівці вибухотехнічної служби. Встановлюються всі обставини даної події.