ua en ru

МВД зареєструвало два правопорушення, пов’язані з виборами - у Донецькій та Миколаївській обл

Станом на 9:00 25 травня до органів внутрішніх справ надійшло повідомлення про дві події, пов'язані з проведенням виборчого процесу. Одна з них мала місце у Донецькій області, ще одна - у Миколаївській.

Станом на 9:00 25 травня до органів внутрішніх справ надійшло повідомлення про дві події, пов'язані з проведенням виборчого процесу. Одна з них мала місце у Донецькій області, ще одна - у Миколаївській, повідомляють у прес-службі Міністерства внутрішніх справ України.

Зокрема, 25 травня вночі у с. Артемівка Амвросіївського району Донецької області невідомі вибили вхідні двері в приміщення сільської ради, в якому розміщено кабінет виборчої дільниці №16 виборчого округу № 61, розлили на підлозі невідому речовину та підпали її. Дії зловмисників спричинили займання приміщення сільської ради. Бюлетені на дільниці були відсутні. Постраждалих немає.

Також вночі 25 травня у с. Таборівка Вознесенського району Миколаївської області невідомі розповсюдили на зупинці громадського транспорту та на адміністративній будівлі виборчої дільниці № 480211 листівки із закликами до громадян не брати участі у виборах Президента України.

За обома фактами триває перевірка.