ua en ru

МВС виділило 475 міліціонерів для охорони порядку в центрі Києва під час матчу "Дніпро" - "Інтер"

Міністерство внутрішніх справ виділило 475 міліціонерів для охорони порядку в центрі Києва під час матчу групового раунду Ліги Європи між командами "Дніпро" (Дніпропетровськ, Україна) та "Інтер" (Мілан, Італія), який відбудеться сьогодні, 18 вересня, о 20:00 на НСК "Олімпійський".

Міністерство внутрішніх справ виділило 475 міліціонерів для охорони порядку в центрі Києва під час матчу групового раунду Ліги Європи між командами "Дніпро" (Дніпропетровськ, Україна) та "Інтер" (Мілан, Італія), який відбудеться сьогодні, 18 вересня, о 20:00 на НСК "Олімпійський". Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС у Києві.

"Під час проведення футбольного матчу для забезпечення охорони громадського порядку будуть задіяні 475 працівників міліції і військовослужбовців Національної гвардії України", - йдеться в повідомленні.

Крім того, Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням не залишати транспорт з порушенням правил, а також не паркувати автотранспорт на проїжджій частині прилеглих до НСК "Олімпійський" вулицями: Фізкультури, Великої Васильківської, Жилянській, Шота Руставелі, Еспланадна.