ua en ru

МВС у вересні передасть до суду першу групу справ щодо подій в Одесі від 2 травня

Перша група справ по трагедії в Одесі 2 травня 2014 р. буде передана до суду у вересні. Мова йде про 33 людей, 12 з яких утримуються під вартою, повідомив слідчий з особливо важливих справ Головного слідчого управління МВС України Руслан Сушко.

Перша група справ по трагедії в Одесі 2 травня 2014 р. буде передана до суду у вересні. Мова йде про 33 людей, 12 з яких утримуються під вартою, повідомив слідчий з особливо важливих справ Головного слідчого управління МВС України Руслан Сушко, пише одеське видання "Откат".

Як повідомляється, іншим підозрюваним суд визначив запобіжний захід, не пов'язаний з позбавленням волі: підписка про невиїзд або домашній арешт.

За словами слідчого, перша група справ буде стосуватися подій, що відбулися 2 травня на Грецькій площі.

У той же час, щодо завершення слідства щодо подій на Куликовому полі, за словами Сушко, зараз говорити неможливо. Зокрема тому, що ряд обвинувачених були відпущені судом, і виїхали або за кордон, або в зону антитерористичної операції.

"Коли ми зможемо їх знайти, і знайдемо взагалі, зараз сказати не можна", - зазначив слідчий.

Звернемо увагу, що нікого з фігурантів справи Сушко не назвав, пославшись на таємницю слідства. За його словами, йдеться про безпосередніх учасників трагічних подій, і нікого з чиновників серед них немає.