ua en ru

МВС: В Одесі в ході спецоперації були знешкоджені дві людини

В Одесі у ході спеціальної операції було знешкоджено двох осіб, під час спроби затримання яких днями в Одеській області загинуло двоє працівників міліції, а ще четверо були поранені, повідомляє прес-служба МВС.

Пізніше правоохоронці встановили місце перебування зловмисників. Вони знаходилися в одному з приватних готелів, що розташований поблизу "9-ї станції Фонтану" м. Одеси.
Перед проведенням спеціальної операції за участю бійців підрозділів спеціального призначення "Сокіл", "Беркут" та Внутрішніх військ МВС з території її проведення були евакуйовані мешканці прилеглих будинків.
На пропозицію працівників міліції припинити опір та здатися підозрювані не відреагували. Під час проведення скоординованої спеціальної операції двоє зі зловмисників вчинили жорсткий збройний опір, відкривши при цьому вогонь з автоматичної зброї. Через загрозу дій зловмисників життю та здоров'ю працівників міліції правоохоронці були вимушені застосувати вогнепальну зброю на ураження, повідомляє прес-служба МВС.
Одним зі знешкоджених зловмисників виявився Дикаєв Аслан Імранович, 1982 року народження, який розшукувався за скоєння вбивства.
Під час операції ніхто з правоохоронців не постраждав. Проводиться подальший комплекс оперативно-розшукових заходів.