ua en ru

МВС стягнуло в урядовий квартал понад 1,7 тис. міліціонерів

МВС стягнуло в урядовий квартал понад 1,7 тис. міліціонерів Фото: столична міліція

У відомстві пояснили це низкою запланованих масових акцій у центрі столиці

Міністерство внутрішніх справ України стягнуло в урядовий квартал понад 1,7 тис. міліціонерів. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Києві.

"3 червня поточного року в урядовому кварталі заплановано низку заходів з масовою участю громадян. У зв'язку з цим столична міліція буде нести службу по охороні громадського порядку в посиленому режимі. Для підтримання належного правопорядку в урядовому кварталі і центральної частини Києва задіяно понад 1700 співробітників структурних підрозділів ГУМВС України в місті Києві та представників громадських формувань", - йдеться в повідомленні.

У МВС закликали організаторів та учасників масових заходів проводити акції виключно у правовому полі із дотриманням вимог чинного законодавства.

"Просимо вести себе цивілізовано, толерантно ставитися один до одного, не піддаватися на можливі провокації і не створювати конфліктних ситуацій, а також сприяти правоохоронцям у виконанні їх функцій щодо охорони правопорядку", - зазначили у відомстві і додали, що правоохоронці будуть реагувати на будь-які порушення громадського порядку.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада має намір розглянути питання про зняття недоторканності з нардепів Сергія Клюєва та Сергія Мельничука.