ua en ru

МВС: ситуація з "Укрнафтою" під контролем

МВС: ситуація з "Укрнафтою" під контролем Фото РБК-Україна: будівля "Укрнафти" вдень 27 травня

У міліції спростували захоплення підприємства людьми Коломойського

Ситуація на ПАТ "Укрнафта" знаходиться на контролі Міністерства внутрішніх справ України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

"В даний час інформація народного депутата України Вікторії Войцицкой, поширена в соціальній мережі про нібито наявність в приміщенні підприємства ПАТ "Укрнафта" 100 невідомих людей, не підтверджується", - сказано в повідомленні.

У МВС зазначили, що будуть робити "все в рамках закону і в межах своєї компетенції для підтримання правопорядку і контролю цієї ситуації".

Нагадаємо, сьогодні народний депутат від "Самопомочи" Вікторія Войцицкая сьогодні повідомила, що будівля ПАТ "Укрнафта" в Києві зайняло близько 100 бійців, які належать до охоронним структурам українського бізнесмена Ігоря Коломойського.

Однак кореспондент РБК-Україна, який попрямував до офісу компанії, не помітив там нічого підозрілого. У самій компанії незабаром також спростували дану інформацію.

Як відомо, на 29 травня заплановано засідання наглядової ради "Укрнафти". До порядку денного включені питання попереднього розгляду звіту правління "Укрнафти" про результати фінансово-господарської діяльності за 2014 р., а також обрання секретаря наглядової ради.