ua en ru

МВС розслідує кілька кримінальних проваджень щодо ситуації з ТЦ "Глобус" у Києві

Головним управлінням МВС України в м. Києві в рамках кількох кримінальних проваджень перевіряється інформація щодо протиправних дій як стосовно самого ТЦ "Глобус", так і стосовно його колишніх працівників.

Головним управлінням МВС України в м. Києві в рамках кількох кримінальних проваджень перевіряється інформація щодо протиправних дій як стосовно самого ТЦ "Глобус", так і стосовно його колишніх працівників. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Слідчі перевіряють факти щодо суспільно-небезпечного стану торгівельного комплексу, а також стосовно законності використання коштів, отриманих від його діяльності. Зокрема, йдеться про неналежне фінансування необхідних поточних та капітальних ремонтних робіт у ТЦ "Глобус".

Слідчі також вивчають факти щодо погроз фізичною розправою та нанесення тілесних ушкоджень колишнім працівникам цього комплексу.

Водночас правоохоронці наголошують, що питання прийняття судових рішень стосовно осіб, причетних до діяльності ТЦ, належать виключно до компетенції суду та регламентуються цивільно-правовим законодавством.

Нагадаємо, наприкінці вересня 2013 р. прокуратура Києва відкрила провадження щодо спроби рейдерського захоплення ТЦ "Глобус".