ua en ru

У МВС розповіли про розборки бойовиків ДНР і російських козаків

У МВС розповіли про розборки бойовиків ДНР і російських козаків Фото: В'ячеслав Аброськін

Аброськін повідав про "Ігри престолів" ДНР

Начальник ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін розповіли про розборки "гвардцейцев" самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР) і російських козаків. Про це він написав у своєму Facebook.

"30 квітня почалися і тривають збройні конфлікти між "гвардійцями ДНР" (місцеві бандити) та російськими козаками", - написав Аброськін.

За його словами, кілька днів тому в Донецьку "гвардійці" роззброїли групу російський козаків, які базувалися в Будьонівському районі, на вул. Майська, 66. Внаслідок перестрілки четверо козаків отримали поранення різного ступеня тяжкості.

"Вендета була оголошена - у відповідь козаки стали відловлювати і затримувати гвардійців по всьому місту. Почалися збройні сутички, на вулиці повернулися "лихі 90-е". Російські козаки відстрілювалися від місцевих "гвардійців" з кулеметів, а ті, у свою чергу, підігнали БМП і з нього ж розстрілювали їх", - розповів начальник донецької міліції.

Він зазначив, що локальні сутички бандформувань тривають досі.

«Игры престолов» в ДНР.30 апреля начались и продолжаются вооруженные разборки между «гвардейцами ДНР» (местные бандиты...

Posted by Вячеслав Аброськин on 3 Май 2015 г.

Нагадаємо, в квітні полковник, заступник командувача АТО Валентин Федічев заявив, що бойовики зачистили Луганську обл. від "козаків".