ua en ru

У МВС розкрили подробиці нападу на співробітників пошти у Харкові

У МВС розкрили подробиці нападу на співробітників пошти у Харкові Фото: місце нападу на співробітників Укрпошти в Харкові

Чоловік вистрілив у працівників пошти з автомата, переклав мішки в свій автомобіль і зник

У Міністерстві внутрішніх справ (МВС) України розкрили подробиці нападу на співробітників пошти у Харкові. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Харківській області.

"Про подію, яка сталася на вулиці Ньютона, громадяни повідомили в міліцію близько 8:00. Невідомий чоловік, озброєний автоматом, здійснив кілька пострілів у бік працівників пошти, в результаті чого вони отримали смертельні поранення. Нападник переклав кілька мішків у свій автомобіль і зник у невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Зараз співробітниками харківської міліції вживаються всі необхідні заходи для затримання зловмисника. У Харкові введено спеціальний план з метою оперативного затримання зловмисника.

У міліції підтвердили, що в результаті нападу троє працівників пошти загинули на місці.

Нагадаємо, раніше народний депутат України Антон Геращенко повідомив, що в Харкові сьогодні, 10 липня, вранці скоєно розбійний напад на відділення "Нової пошти", в результаті чого загинули троє працівників.

Проте пізніше в "Новій пошті" спростували той факт, що напад було скоєно на їх співробітників. Як з'ясувалося, невідомий напав на інкасаторів Укрпошти.