ua en ru

МВС закликає екс-міліціонерів навести лад у звільнених від терористів містах Донбасу

Міністерство внутрішніх справ України закликає колишніх співробітників міліції взяти участь у наведенні порядку на звільнених від терористів територіях Донецької і Луганської областей.

Міністерство внутрішніх справ України закликає колишніх співробітників міліції взяти участь у наведенні порядку на звільнених від терористів територіях Донецької і Луганської областей. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС України.

"Окремі працівники міліції піддалися спокусі особистого збагачення, проявили боягузтво, зрадили присязі, народу, державі. Тому, зараз постає питання оновлення особового складу органів і підрозділів цих областей і заміни їх справжніми патріотами України, професіоналами з великої літери", - йдеться в повідомленні.

"Саме тому звертаємося до Вас - колишнім співробітникам органів внутрішніх справ, Служби безпеки, Збройних Сил, інших правоохоронних органів з проханням взяти участь у відновленні правопорядку на звільнених територіях Донецької і Луганської областей в якості дільничних інспекторів міліції, слідчих і працівників оперативних підрозділів міськрайорганів", - заявили в МВС.

У Міністерстві зазначили, що вживаються заходи щодо створення належних умов для несення служби, соціальної захищеності, збереження і виплати пенсій за весь час служби на цих посадах.