ua en ru

В МВС закликали бойкотувати телеканал "Інтер"

В МВС закликали бойкотувати телеканал "Інтер" Фото: Зорян Шкіряк

Як повідомлялося, в СБУ вивчають інформацію щодо шеф-редактора "Інтера" Столярової

В Міністерстві внутрішніх справ України (МВС) закликали бойкотувати телеканал "Інтер". Про це у Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"Підтримую ідею громадських діячів, лідерів думки і активістів щодо ігнорування участі в програмах телеканалу "Інтер"! До вирішення питання зі Стояровою, Шуваловим, Кісельовим і Ко, весь українській, патріотично- демократичний політикум повинен ігнорувати цей кремлівсько-пропагандиський телеканал", - написав Шкіряк.

Цілковито підтримую ідею українських громадських діячів, справжніх патріотів, лідерів суспільної думки і активістів щодо...

Опубліковано Зоряном Шкіряком 23 лютого 2016 р.

Як повідомлялося, слідчі Служби безпеки України вивчають інформацію стосовно шеф-редактора "Інтера" Марії Столярової, яка виявилася в епіцентрі скандалу через образи Небесної сотні.

Раніше народний депутат Андрій Тетерук звернувся до глави Служби безпеки України Василя Грицака з прохання розслідувати скандал із шеф-редактором телеканалу "Інтер" Марією Столяровою.

Нагадаємо, після образи Небесної сотні і спроб виправдати свої слова технічними накладками і нервозністю Столярова виявилася в епіцентрі нового скандалу: радник глави МВС знайшов і опублікував фото, де шеф-редактор телеканалу знаходиться в компанії терористів ДНР, яких вважає "улюбленими хлопцями" і "ввічливим батальйоном".