ua en ru

МВС не знайшло вибухівку в 2 магазинах Roshen в Києві

МВС не знайшло вибухівку в 2 магазинах Roshen в Києві Фото: МВС

Поліцейські встановили, що одним з лжемінувальників є жінка

Міністерство внутрішніх справ заявляє, що інформація про мінування двох магазинів Roshen в Києві не підтвердилася. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Києві.

"Серед об'єктів, куди нібито заклали вибухівку, - станції метро, магазини і будинки. Правоохоронці ретельно перевірили інформацію: в торгівельних закладах і метрополітені небезпечних предметів не виявлено, огляд житлових будинків триває", - сказано в повідомленні.

Відомство нагадує, що сьогодні з 14:00 до 15:00 в столичну поліцію дзвонили два аноніма з повідомленнями про замінування низки об'єктів: двох станцій метро, двох магазинів і житлових будинків в одному з київських селищ.

Правоохоронці повідомляють, що в ході оперативно-розшукових заходів встановили, що одним з лжемінувальників є жінка. "Особистість іншого аноніма встановлюється", - зазначає МВС.

Нагадаємо, правоохоронці отримали повідомлення про те, що в Києві два магазини кондитерської мережі Roshen заміновані.

Як повідомляється, "заміновані" кондитерські магазини Roshen знаходяться на столичних станціях метро "Лівобережна" і "Дарниця".

Раніше сьогодні повідомлялося, що в Києві "заміновані" дві станції метрополітену - "Хрещатик" і "Театральна", пізніше стало відомо, що інформація про мінування не підтвердилася.