ua en ru

МВС почало в Києві рейд по боротьбі з нелегальними пунктами обміну валют

Міністерство внутрішніх справ спільно з Національним банком України початок рейд по боротьбі з нелегальними пунктами обміну валют.

Міністерство внутрішніх справ спільно з Національним банком України початок рейд по боротьбі з нелегальними пунктами обміну валют. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.

"З метою стабілізації ситуації на валютному ринку держави, недопущення діяльності напівлегальних і нелегальних пунктів обміну валют, а також виявлення осіб, які здійснюють незаконні валютно-обмінні операції (валютники, міняйли), Міністерством внутрішніх справ спільно з Національним банком України та іншими правоохоронними органами ініційовано відпрацювання тіньового ринку валютних операцій", - йдеться в повідомленні.

Заходи, як відмічається, розпочалися з Києва, де працівники Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС спільно з представниками НБУ почали відпрацювання інформації про діяльність нелегальних і напівлегальних пунктів обміну валют.

З метою активізації роботи в цій сфері МВС також направлені відповідні доручення територіальні підрозділи.

Нагадаємо, Національний банк України для боротьби з нелегальним валютним ринком прийняв рішення підключити правоохоронні органи.