ua en ru

У МВС Грузії обіцяють заарештувати Саакашвілі в разі повернення в країну

У МВС Грузії обіцяють заарештувати Саакашвілі в разі повернення в країну Фото:грузинські силовики пригрозили заарештувати Саакашвілі в разі повернення

Саакашвілі обіцяв повернутися в Грузію після оголошення результатів екзит-полів по парламентським виборам

Міністерство внутрішніх справ Грузії заявляє, що колишній президент країни Михайло Саакашвілі буде негайно заарештований у разі спроби повернення в країну. Про це пише ВВС.

Так, голова відомства Георгій Мгебрішвілі нагадав грузинським журналістам, що Саакашвілі перебуває в розшуку відразу за кількома кримінальними справами, в зв'язку з чим поліція затримає екс-президента відразу після прибуття в Грузію.

Відзначається, що очільник Одеської обласної державної адміністрації Саакашвілі нещодавно пообіцяв повернутися до Грузії відразу після оголошення результатів екзит-полів після парламентських виборів, намічених на 8 жовтня.

Так, у виборах бере участь партія Саакашвілі "Єдиний національний рух". Також в мажоритарні депутати балотується його дружина Сандра Руловс. Колишній президент Грузії планує незадовго до виборів відкрити в Туреччині виборчий штаб.

Нагадаємо, в липні нардеп Віктор Чумак, що співпрацює з Саакашвілі в рамках проекту зі створення нової партії, заявив, що екс-президент Грузії не планує повертатися на батьківщину.