ua en ru

У МВС допускають причетність нардепа Скорика до проекту "Новоросія"

У МВС допускають причетність нардепа Скорика до проекту "Новоросія" Фото: Микола Скорик

У справі нардепа і екс-голови Одеської ОДА Миколи Скорика немає політичної складової

Народний депутата Микола Скорик може бути причетний до до проекту "Новоросія", що керувався з Росії в Одеській області. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк в коментарі "112 Україна".

"Я переконаний, що будуть нові епізоди його участі у сепаратистському русі, я не виключає його ролі в проекті "Новоросія" що керувався з Росії в Одеській області. І безумовно, ми повинні давати оцінку тому, що найлегше зараз звинувачувати правоохоронні органи, називаючи це політичними репресіями. Це зручна позиція", - заявив він.

Крім того, Шкіряк додав, що у справі нардепа Скорика немає політичної складової.

"Безумовно, подання готується і буде внесена в парламент. Я вітаю сьогоднішнє заяву Юрія Луценка... Нічого дивного в цьому немає. У справі немає жодного політичного підтексту. Вона є виключно кримінальною і стосується його (нардепа Скорика, - ред.) злочинів проти України і активістів Євромайдану", - наголосив Шкіряк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що генеральний прокурор України Юрій Луценко наступного тижня має намір внести у Верховну Раду України подання на зняття депутатської недоторканності з народного депутата від "Опозиційного блоку" Миколи Скорика.